Om meg

 


HVEM ER JEG?

Mitt navn er Josefine Lamø, jeg er sykepleier og lever og jobber midt oppi den varslet sykepleierkrisen. Bakingen er min måte å koble av på, min måte å få luftet hodet etter heftige perioder på jobb. Jeg har to småbarn, så hverdagen er fylt med jobb, sosiale medier og familie. 

SWEETBYJOSSIS BLIR TIL..

I 2019 opprettet jeg instagram kontoen @sweetbyjossis, og allerede sommeren 2020 måtte jeg opprette firma da bestillingene rant inn. Det var da makroner og kaker som jeg bakte hjemme og solgte på bestillinger, julemarked og via sosiale medier. Så det har gått noen tusen makroner ut dørene her hjemme, samt en del konfirmasjons, bursdag og dåpskaker! Deretter begynte jeg å dele oppskrifter, nærmere bestemt makronoppskrifter på Instagram og på hjemmesiden. Etter det har det ballet på seg, mange oppskrifter og følgere senere, ble jeg en del av matprofilene i Sulten. 

HVA SKJER VIDERE?

BAKEKURS

Nytt av året er at jeg har startet med bakekurs, første Bakeweekend går av stabelen 13.-15.oktober på Søndeled Store! Det vil bli satt opp tre ulike kursdatoer til våren. Da med de ulike temaene, «VALENTINES & MORSDAG», «KONFIRMASJON & DÅP» og «LÆR Å BAKE DIN EGEN BRYLLUPSKAKE».

NETTBUTIKK

Jeg lanserer nettbutikk med noen av min favoritter, her kan du kjøpe både bakeutstyr og oppskrifthefter! Nettbutikken vil bli fylt opp med nye produkter fortløpende, så hold deg oppdatert via nyhetsbrevet og sosiale medier.